Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki-laki


aroma cewek hot Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki lakiAroma-aroma tertentu ini jika dihidu boleh saja tiba-tiba meningkatkan nafsu sex lelaki atau nafsu sex perempuan. Oleh itu tolong jangan salah guna aroma-aroma ini. Pompuan yang belum kahwin tolong jangan guna aroma-aroma ini, takut tak cukup kaki korang akibat dikejar jantan sepanjang jalan!! Begitu juga lelaki bujang tolong hindari aroma-aroma ini, takut puluhan pompuan mengejar korang, sedangkan korang cuma boleh kahwin empat!!

Tapi kalau korang lelaki dan pompuan yang dah kawin tu, okey lah, jika korang nak guna aroma-aroma ini untuk menarik suami/isteri korang mendekati korang, terutama di malam hari di musim hujan yang seringkali sangat-sangat dingin ini…

Mengikut kajian Dr Rachel Herz dari Brown University, Chicago mendapati beberapa aroma berfungsi bagitu kuat dalam menentukan daya tarikan seksual seseorang.

“Kajian saya  menunjukkan bahawa ketika seseorang dihadapkan pada suatu aroma yang disukainya, mereka lebih cenderung memiliki perasaan positif pada orang-orang berlainan jenis disekitarnya yang menyebabkan peningkatan daya tarik,” ujar Dr Herz.

Menurutnya aroma tertentu itu akan meningkatkan oksigen di otak yang mempengaruhi emosi, sikap, bilangan  hormon dan energi seseorang yang memberi kesan pada daya tarikan seksualnya.

Aroma Yang Boleh Menaikkan Nafsu Sex Lelaki:

Mengikut Dr Herz aroma tertentu boleh meningkatkan aliran darah ke organ seksual lelaki sehingga hampir 40 peratus, iaitu:

Lavender
Labu ranum
Donat
Licorice (sejenis pemanis berwarna hitam).

Aroma Yang Boleh Menaikkan Nafsu Sex Perempuan:

1.  bau bedak bayi
2.  bau kopi
3.  bau  lavender
4.  bau-bau lain seperti vanilla, barbaque dan cherry
5.  bau cucian laundry
6.  bau lotion
7.  bau rumput yang baru dipotong!!

onlinerel Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki facebook Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki pin it button Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki twitter Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki myspace Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki friendfeed Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki technorati Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki delicious Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki digg Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki google Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki stumbleupon Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki elipets Beberapa Aroma Meningkatkan Sex Wanita N Laki laki